25 Temmuz 2013 Perşembe


Muhteşem ve Kudretli Oz – Oz The Great And Powerful izle 2013 fantastik macera filmini türkçe dublajlı ve tek parça olarak online full hd seyret.Yönetmenliğini Sam Raimi’nin yaptığı, Disney’in fantastik macera filmi “Oz The Great and Powerful” L. Frank Baum’un sevilen karakteri Oz Büyücüsü’nün kökenini yeniden resmediyor…

Güvenilmez bir ahlak anlayışı olan küçük sirk sihirbazı Oscar Diggs (James Franco) tozlu Kansas’tan ışıltılı Oz Diyarı’na gidince, kendisini çok şanslı hisseder çünkü ün ve şöhret kendisini beklemektedir. Ancak bir sure sonra üç cadıyla karşılaşır; Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) ve Glinda (Michelle Williams).

Cadılar Oscar’ın herkesin beklediği o büyük büyücü olduğuna ikna olmamışlardır. Oz Diyarı’nın ve sakinlerinin karşı karşıya olduğu problemlerin içine istemeden de olsa çekilen Oscar çok geç olmadan kim iyi kim kötü bulmak zorundadır. Oscar illüzyon ve maharetle sihir yeteneklerini kullanarak sadece Oz büyücüsü olmakla kalmaz aynı zamanda daha iyi bir adama da dönüşür… Vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Muhteşem ve Kudretli Oz izle 2013 türkçe dublaj HD online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder