29 Temmuz 2013 Pazartesi


Zincirsiz - Django Unchained izle (2012) macera filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.İç Savaş'tan iki yıl önce, güneyde geçen Django Unchained'de Oscar sahibi Jamie Foxx eski sahipleriyle geçmişi yüzünden Alman bir ödül avcısı olan Dr. King Schultz'la (Christoph Waltz) bir araya gelen Django karakterini canlandırıyor...

Schultz, katil Brittle kardeşlerin peşindedir ve ödülüne kavuşmasını sadece Django sağlayabilir. Doğru kabul edilen her şeye aykırı olan Schultz, Brittle kardeşlerin –ölü veya diri- yakalanmasını sağlarsa Django'yu özgürlüğüne kavuşturma sözü verir.

Başarıyla sonuçlanan planlarının ardından Schultz, Django'ya özgürlüğünü verir ama birbirlerinden ayrılmazlar. Schultz, Django ile birlikte Güney'in en çok aranan suçlularını avlamaya koyulur. Çok önemli avcılık yeteneklerini geliştiren Django'nun aslında tek bir amacı vardır: uzun zaman önce köle ticaretine kaybettiği karısı Broomhilda'yı (Kerry Washington) bulmak ve kurtarmak.

Django ve Schultz'un arayışı sonunda onları Calvin Candie'ye (Leonardo DiCaprio) ulaştırır. Calvin Candie kölelerin Ace Woody (Kurt Russell) tarafından birbiriyle dövüşmeleri için yetiştirildiği adı çıkmış bir çiftlik olan "Candyland"in sahibidir. Kılık değiştirerek çiftliği inceleyen Django ve Schultz, Candie'nin güvenilir ev kölesi Stephen'in (Samuel L. Jackson)dikkatini çeker, şüphe uyandırırlar. Hareketleri gözlenmeye başladıktan sonra ikiliye hain bir tuzak kurulur. Django ve Schultz, Broomhilda ile kaçacaklarsa, bağımsızlık ile beraberlik ve fedakarlık ile hayatta kalabilmek arasında seçim yapmak zorunda kalacaklardır.vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Zincirsiz – Django Unchained izle 2012 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder