30 Temmuz 2013 Salı


Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde - Astérix et Obélix: Au service de Sa Majesté izle (2012) komedi filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.MÖ 50 yılı Sezar savaşa susamış , mükemmel lejyon ordusuyla dünyanın sınırlarındaki adayı Britanya’yı (Bretagne ) fethetmeye karar verir. Zafer çabuk alınmıştır fakat küçük bir Britanya köyü onlara direnir. Britanya’nın kraliçesi Cordelia en sadık çalışanı Jolitorax’ı Romalılara karşı direnişleriyle ünlü başka bir küçük köyün yakınlarına Gaule’den yardım istemeye gönderir.
Gaulois köyünde Astérix ve Obélix oldukça meşguldür. Şef , yeğeni Goudurix’i onlara emanet etmiştir. Jolitorax yardım istemeye geldiğinde, ona büyülü iksirden bir ton emanet etmeye karar verirler ve yanında da Asterix ve Obelix’i gönderirler tabii eğitimini tamamlaması için iyi bir fırsat yakalayan Goudurix de onlarla gidecektir. Ama hiçbirşey planlandığı gibi gitmez…
Asterix ve Obelix’i Eduard Baer ve Gerard Depardieu canlandıracaklar. Fabrice Luchini Caesar olurken, Catherine Deneuve ise Britanya Kraliçesi olacak. Film, 1966 yapımı çizgi roman “Asterix in Britain” uyarlaması. Film 3D olacak ve çekimleri Malta, Macaristan ve çeşitli Avrupa ülkelerinde gerçekleştirildi.vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde izle 2012 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder