25 Temmuz 2013 Perşembe

A Good Day to Die Hard – Zor Ölüm:5 Ölmek İçin Güzel Bir Gün izle 2013


A Good Day to Die Hard - Zor Ölüm:5 Ölmek İçin Güzel Bir Gün izle 2013 aksiyon gerilim filmini türkçe dublaj ve tek parça olarak online full hd seyret.John McClane 20 seneden fazladır New York emniyet güçlerine bağlı olarak hizmet veren ve terörist grupları yok etmesiyle ünlü bir polistir. Bu yüzden de dünyanın dört bir köşesindeki teröristlerin can düşmanıdır. Rus mafya lideri hapisten kaçınca McClane, rotasını Rusya'ya çevirir; Rus yeraltı dünyası ile olan tek bağlantısı ise Komorov adında bir Rus'tur.

Fakat Amerikalıları pek de sevmeyen bu ülkede, gizli görev esnasında karşısında oğlu Jack'i görünce daha da şaşıracaktır. John, oğlunun sandığından daha yetenekli olduğunu ve Rus mafyasını köşeye kıstırmak üzere olduğunu fark eder. Aynı dönemde Sovyet ordu kuvvetleri de kontrolü ele geçirmeye çalışmaktadırlar. Baba-oğul, kaçak mafya liderine karşı sert ve delice bir savaşa girişeceklerdir.

John McClane, Zor Ölüm 5 ile bu sefer Rusya'da! 1998'de başlayan Zor Ölüm (Die Hard) serisinin son halkası olan yapımın yönetmenliğini John Moore üstlenirken, oyuncu kadrosunda demirbaş isim Bruce Willis'in yanı sıra Jai Courtney, Cole Hauser, Sebastian Koch gibi oyuncular da yer alıyor.Vipizle.org iyi seyirler diler. bu yazının devamı ; A Good Day to Die Hard – Zor Ölüm:5 Ölmek İçin Güzel Bir Gün izle 2013 online bedava tek parça seyretmek için tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder